IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cadillac пуска съперник на BMW X3

Компактният модел трябва да увеличи продажбите в Китай

Cadillac пуска съперник на BMW X3

Cadillac ще представи най-малкия си и достъпен кросоувър модел XT4 на автомобилния салон в Ню Йорк в края на март. Лансирането на новия модел допълва програмата на американската луксозна марка за засилване на присъствието й извън Щатите, тъй като XT4 е описан от медиите в Америка като „съперник на BMW X3”.

Cadillac пуска съперник на BMW X3

Все още обаче няма никаква информация за XT4, поне що се отнася до задвижването му и технологиите, вложени в модела. Естествено, XT4 ще бъде позициониран под XT5, който сега е най-малкият модел на марката, като в Cadillac се надяват, че благодарение на новия модел, ще продават повече автомобили в Китай.

XT4 ще се произвежда в завода на General Motors в Канзас, където се сглобява и седана Chevrolet Malibu.

Проектът за компактния кросоувър беше одобрен от босовете на Cadillac в края на 2015 година, като още тогава една от целите беше засилване на присъствието на марката на китайския пазар.

Тагове: cadillac cadillac xt4
0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Achtung ( преди 6 години )
    Вмомента Кадилак продава повече коли в Китай отколкото в САЩ, познайте за кой пазар им пука повече и дали един компактен кросоувър ще се продава по-добре в Америка или в Китай?
  • #3
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    женски полови органи, определят ги като 4 типа. -Тип-1 Тойота, непретенциозна, но върши работа, -Тип-2 Хонда, по-добре от Тойота, но не е Кадилак, -3-ти тип Кадилак, много е добре вози добре, но не е най-доброто. -4-ти тип Мерцедес, вози страхотно, мирише страхотно, изглежда страхотно, но иска поддръжка, иска да я пастираш, да я лъскаш и постоянно да я следиш, за да не ти е отмъкне някой друг. Нищо особенно, но показва вижданията на американците относно колите. И кое за тях е най-добро
  • #2
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Ако видиш американска класация по продажба на нови коли Лексус и Инфинити продават много повече от БМВ Ауди и Мерцедес а кой с кво сравнява си е негова работа!За най-продавани модели в Сащ няма немска компания в първата 20-тица
  • #1
    7 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Баси как никой не пусна конглокент на Лексус или Инфинити? Нали са много тачени,как всеки с БМВ си сверява часовника,как винаги нещо ново се цели в БМВ?Еталона е ясен,цял свят го уважава, само *** от панелката плюе по марката,щото видял неколко *** с 20 годишни кошници..