IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti предложи 15-годишна гаранция за колите си

Клиентите ще трябва да минават по-често прегледи в сервиза

Bugatti предложи 15-годишна гаранция за колите си

Собствениците на автомобили Bugatti вече ще могат да си поръчат разширена гаранция със срок от 15 години. Това е най-новата услуга, която компанията предлага на клиентите си.

Bugatti предложи 15-годишна гаранция за колите си

За да може да се възползва от нея, собственикът на автомобилът ще трябва редовно, а и по-често да преминава през технически прегледи в сертифицирани сервизи на марката. Там експерти ще оглеждат всички елементи на суперколите и при неоходимост ще заменят износените детайли.

В компанията-производител са убедени, че разширената гаранция ще бъде „много изгодна за клиентите, тъй като ще намари разходите им по поддръжка на автомобилите. Това едва ли обаче интересува толкова собствениците на колите на марката, които са платили повече от 2 млн. евро за моделите.

Bugatti предложи 15-годишна гаранция за колите си

Например, един комплект гуми Michelin Pilot Sport за Bugatti Veyron струва 40 000 евро. А производителят препоръчва при развиване на високи скорости, те да се сменят на всеки 4000 км.

Снимки: Bugatti
 

Тагове: bugatti veyron chiron
0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Абе вас ви "жулят" със стружки във вазелина 25 години и още не сте се научили да мислите преди да се кланяте... тцтц глупаво племе. Ама какво да очакваш от гоуфаджии, които се радват на картинки на коли с финансово участие на VW ...Общо взето и ла*но да ви рекламират вие ще викате, че през картинката усещате прекрасната миризма на "ново". ХахАХАхахаХ смешки.
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Ганьо ( преди 6 години )
    Хубав пример сте дали със скъпите гуми, няма що, но те със сигурност не се покриват от гаранцията.
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    До да, да ( преди 6 години )
    Бай ти *** разбира от всичко и за всичко е компетентен!
  • #2
    3 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ама естествено, ще намали разходите за поддръжка, като ги задължават по-често да ходят за обслужване в сервиза. Тия се чудят какво да измислят, за да им падне и сега съществуващата гаранция. Ако искаш да правиш подобно нещо, го правиш както ферари - за някой специални модели, когато искаш да ги караш на писта ( те не са легални по пътищата ) идва цял камион прави ти настройки преглежда всичко и те пуска на пистата, после отново гледа и сервизира колата. Това е грижа и поддръжка и гаранция!
  • #1
    22 rate up comment 0 rate down comment
    да да ( преди 6 години )
    който има брада - да си купи гребенче :)40 000 евро за комплект гуми :)повечето драскачи и изразители на "мнения" тук имат в най добрия случай (ако изобщо имат возило) до 1000 евро :)обяснява се, взема се отношение, спори се за нещо , което НИКОГА не си опитал , пробвал , почувствал .....но имаш мнение- жалка бг-картинка !