IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицаи сбъркаха звука на Honda Integra с изстрели от “Калашников”

Собственикът на колата се оплакал от грубо отношение от страна на органите на реда

Полицаи сбъркаха звука на Honda Integra с изстрели от “Калашников”

Ако някога сте си мислили, че американските полицаи първо стрелят, а после питат, помислете пак. Според информация на британското издание Autoevolution, поне един патрул от американската полиция не действа така. Оказва се, че униформени в Щатите са били изпрадвени на нокти от…една много шумна Honda Integra.

Полицаи сбъркаха звука на Honda Integra с изстрели от “Калашников”

Служителите на реда изпаднали в неловката аситуация, след като чули странен, но характерен звук, който припознали като звука от изстрели на автомат АК-47 “Калашников”.

За щастие се оказало, че звукът идва от ауспуха на модифицирана Honda Integra, собственост на автомобилния механик на име Енрике Мендоса. Той настройвал автомобила пред собствения си сервиз, играейки си с “launch control” функцията, докато колата е паркирана на място. Шумната двустепенна генерация обаче издавала доста пукот и гърмежи, което служителите на реда сбъркали с изстрели от автоматично оръжие.

Няколко минути по-късно на мястото на събитието се появил тежко въоръжен полицейски отряд, който според Мендоса не се отнесъл никак мило с него. Без да е ясен целия диалог, един от полицаите дори се разкрещял на Мендоса и го нарекъл “ш***н лъжец”, след като собственикът на колата го уверил, че никой не стреля с огнестрелно оръжие.

Собственикът на Integra-та знаел много добре защо полицаите са го навестили, но решил да ги поразиграе малко, защото не му харесало отношението им. И докато това е съвършено разбираемо в неговата ситуация, когато става въпрос за въоръжени полицаи, едва ли е най-разумното нещо, което може да направите. Особено ако те смятат, че наоколо има опасно оръжие, а вашето име е Мендоса.

В крайна сметка Енрике Мендоса най-накрая обяснил какво се е случило, а полицаите се успокоили, но и засрамили. За доказателство човекът просто запалил двигателя на своя автомобил и пуснал лаунч контрола, за да демонстрира нагледно кой е авторът на нестандартния звук.

Снимка: Honda
 

0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Интегра и ланч контрол???Я пак. И един мармот....
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Пише се "ауспух", бе супер разбирач! Няма 5-ти клас завършен, а самочувствие от "Сурбоната"! За двигатели тръгнал да говори!***!
  • #5
    10 rate up comment 2 rate down comment
    B18C6 ( преди 6 години )
    B18C6 е пълна лудница. ЛУд, луд, луд мотор. Легенда
  • #4
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Напиши в youtube Integra vs M3 и гледай
  • #3
    17 rate up comment 5 rate down comment
    до втория ( преди 6 години )
    Пич, ти въобще знаеш ли какъв е двигателя на Интегра 1.8??? Сигурно си жалък фен на Опел или Фолксваген и шофираш 1.8 ЕКОТЕК като правиш сравнение между двата мотора :D Вервай ми, това е един от най-забавните двигатели правени някога в стоков вид, за друго няма да споменавам
  • #2
    14 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Все са ми били интересни такива които на 1.6 - 1,8 мотори започнат да доработват ( махат ) аспуси ..... то кола няма ,двигател няма той тръгнал аспух да прави
  • #1
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    после само да не съм чул, че японските коли не са реално ниско-летящи самолети..