IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Duster става крос-купе за Русия

Моделът ще се произвежда под марката Renault

Duster става крос-купе за Русия

Renault подготвя производството на нов модел – кросоувър купе, в Русия, като сглобяването му най-вероятно ще е поверено на московския завод на гиганта – „Рено Россия”. Информацията е на агенция „Ведомости”, която допълни, че все още не се знае как ще е името на новия модел.

Renault ще произвежда кросоувър купе в Русия?

Тъй като от компанията няма никаква официална информация за новия модел, в медиите се появиха поредица спекулации. Най-вероятно новият кросоувър ще бъде изграден на базата на Dacia Dustar, като популярният модел се продава в Русия под името Renault. Предполага се, че премиерата на новия модел ще е на салона в Москва през август.

Като образец в Русия приемат друг популярен модел на Renault – Kaptur, който има някои различия с продавания в Европа Captur. Според руски анализатори, новият модел ще постигне продажбите на Kaptur, но ще струва по-евтино и ще носи повече печалба.

Производствените мощности на „Рено Россия” далеч не са натоварени максимално – през 2017 г. в московския завод на Renault са сглобени 82 000 коли, а капацитетът му е за 190 000 бройки годишно.

Тагове: renault
0 от 500