IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа серийното 8-Series (ВИДЕО)

Купето на баварците се тества усилено на писта в Италия

BMW показа серийното 8-Series (ВИДЕО)

Германският производител BMW показа как ще изглежда серийното купе 8-Series. Концептуалната версия на модела бе представена през миналата година, а сега баварите усилено работят над автомобила, който ще излезе на пазара.

BMW показа серийното 8-Series (ВИДЕО)

От компанията съобщиха, че прототип на модела се тества на пистата Aprilia в Италия, като крайна цел е да се намерят оптималните настройки на двигателя, трансмисията и окачването на купето. Машината е покрита с лек камуфлаж, но въпреки това може да се придобие ясна представа какво ще представлява тя.

BMW показа серийното 8-Series (ВИДЕО)

„Трасето край Рим разполага с перфектните условия за интензивни тестове при висока скорост и високо сцепление най-вече благодарение на дългата около 4 километра овална писта със стръмни виражи. Освен това по кръгови писти, слаломи, както и на различни пътни настилки се анализира поведението при ускорение, спиране и завиване”, съобщиха от прес-службата на баварския производител.

BMW показа серийното 8-Series (ВИДЕО)

Според един от членовете на Съвета на директорите на BMW – Клаус Фрьолих, постигнатите до момента резултати от изпитанията са впечатляващите. Той е категоричен, че клиентите на марката ще получат една истинска спортна кола, която отговаря на най-високите стандарти на марката.

BMW показа серийното 8-Series (ВИДЕО)

Едновременно със стандартното купе 8-Series, баварците работят върху състезателния вариант BMW M8 GTE. Този автомобил ще дебютира в състезанието „24 часа на Дайтона” на 27 и 28 ануари, като опитът, натрупан от представянето му на пистите в САЩ, ще бъде използван именно за разработката на топ-версията на новото си купе - BMW М8. То на свой ред се тества усилено на пистата „Нюрбургринг”.



Снимки и видео: BMW
 

Тагове: bmw m8 bmw 8-series
0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Аморфис ( преди 6 години )
    Това за диагонала е сериозно четене и го могат само определени хора. Аз много съм се мъчил да чета абзаци по диагонал и не ми се получава.А иначе БМВ си е БМВ. Мерцедес си е Мерцедес. Никой не копира - просто се борят за по-голям пазарен дял. Лошото е, че вече всичко е за сметка на качеството и накрая кой плаща?НИЕ...
  • #8
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    " ... топ-версията на новото си купе - BMW М8. То на свой ред се тества усилено на пистата Нюрбургринг."На китайски ли са го написали, уа ? Ам ти 2-ри клас избяга от даскало и повече не се върна ли, уа ? Защо не можеш да четеш, уа? Ако четеш на диагонал ли четеш, уа ?
  • #7
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Брандо , и според мен е копиране ... има 4 гуми 2 фара ,стопове , 2 врати .... различното е емблемата ха ха ха ... ***
  • #6
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тоз пък и той, копирали били.Алоооу, тва горе е спортна кола, да не ти е S-класа.
  • #5
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Брандо , вече никой не копира от Мерцедесдоста назад останаха .... иначе за комфорта са първенци
  • #4
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    И кое точно са копирали ? Това просто по-голяма 6-та серия.Пълно копиране бих казал, че е GLE Coupe. Пълно копие на Х6.Особенно за спортни модели точно БМВ са, тези които поставят стандартите.Но имитацията е висша форма на възхищение.
  • #3
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Брандо ( преди 6 години )
    Пълно копиране на Мерцедес !
  • #2
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    там немаш ли некой колега психолог да те прегледа най накрая и да ти предпише някакви по силни медикаменти
  • #1
    8 rate up comment 19 rate down comment
    Bmw435icc,X3G01 ( преди 6 години )
    BMW vinagi nomer 1