IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Формула за всеки ден? Или почти

В Уисконсин се продава копие на болид от IndyCar

Формула за всеки ден? Или почти

Трябва ви втора кола? Искате нещо екзотично и сте готови да инвестирате по-сериозна сума пари? Защо не се поглезите и не си купите оригинален болид от сериите IndyCar срещу скромната сума от 89 995 долара.

Формула за всеки ден? Или почти

Продава се в Уисконсин и обявата е съвсем сериозна. Болидът е сглобен от нулата и е навъртял една 2300 мили в Щатите и най-големият му плюс е, че сегашният му собственик е успял да регистрира автомобила и може да се кара по улиците. Сериозно. Или по-точно, засега може да се кара само в щата Невада.

За съжаление, след като новината за болида се появи в NBC Sport в Щатите, обявата беше изтрита, но авторът на първия материал по темата Джери Бонковски твърди, че е разговарял със собственика на болида, който е готов да достави бижуто на купувача безплатно във всяка една точка на Щатите.

Естествено, с този автомобил не може да се състезавате в IndyCar, тъй като става въпрос за интересна реплика на състезателните болиди. На практика това е автомобил с по-особена тръбна конструкция, изградена върху модифицирано шаси. Но във всички случаи е вълнуващо предложение, дори и само да се ползва за трак дни.

Тагове: indycar
0 от 500