IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz вкарва супермоделите си в сервиза

При автомобилите са открити четири различни проблеми

Mercedes-Benz вкарва супермоделите си в сервиза

Компанията Mercedes-Benz обяви сервизна кампания на територията на САЩ, която ще засегне някои от най-скъпите и луксозни машини на марката. Тя включва автомобили от моделите  Mercedes-Benz GLE, GLS и S-Class, както и Mercedes-AMG GT и Maybach S600.

Mercedes-Benz вкарва супермоделите си в сервиза

Всички машини са моделни години 2017 и 2018, като при 8700 от тях е открит проблем със задните врати, които не могат да се затварят напълно. Собственикът на всяка от колите ще бъде привикан в сервизен център на марката, където специалистите ще прегледат механизмите и при нужда, ще ги заменят с нови.

Други 8314 коли Mercedes-Benz GLC се нуждаят от коригиране на предните фарове, а при 432 бройки от всъдехода G550 4×4² е открита грешка в блока на управление на двигателя, заради която той не може да постигне обявената мощност.

Mercedes-Benz вкарва супермоделите си в сервиза

В сервиза влизат и 10 бройки от купето AMG GT, които опционална са оборудвани със спортни седалки AMG. При тях има дефект на въздушните възглавници на мястото до шофьора, които трябва да бъдат заменени.

Снимки: Mercedes-Benz
 

Тагове: mercedes-benz amg gt
0 от 500
  • #10
    2 rate up comment 2 rate down comment
    до JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    От Volkswagen са решили този въпрос доста по-елегантно.Баничарки ще правят Skoda и Seat.Volkswagen ще прави Golf и Passat.Audi ще прави A8 и Q7.Автобуси, бетоновози и самосвали ще правят MAN и Scania.Коли по 1 милион евро ще правят Bentley, Bugatti и Lamborghini.Мотори ще правят Ducati.Доста по-интелигентно решение, не мислиш ли?!А иначе какво - купуваш си Mercedes Maybach за 1 милион евро, съседът ти си купува баничарка Mercedes за 2000 лева!И ти, и той имате Мерцедеси... :D :D :D
  • #9
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Е какво?За германска кола толкова малко дефекти са супер постижение.Явно доста са се постарали хората.
  • #8
    12 rate up comment 2 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    Интересно, Мерцедес как могат да правят евтини модели като А-клас и Б-клас, в същото време да правят и модели които струват по 1млн. евро и да ги продават като топъл хляб ... Дали има друга подобна марка ? Не се сещам... Да добавим, че правят бетоновози, самосвали, автобуси и баничарки.
  • #7
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Мдааа, тези *** са с имиджа на Дачия.
  • #6
    8 rate up comment 5 rate down comment
    ... ( преди 6 години )
    Анонимен шут вози си се в междуселските рейсове и не си давай *** мнение.И най-важното не се размножавай!!! S class винаги е било повече от кола
  • #5
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това е кола която по нищо не отстъпва на Астън Мартин и грандтуринг моделите на Ферари, но емблемата която носи и смъква от имиджа заради разни евтини А, Б и Ц класи. Хора които наистина разбират смятат тази кола за модерния наследник на 300SL.
  • #4
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тебе Брандо само като прочета какъв ник имаш и разбирам защо ти харесва тая сапунерка с квадратна предница,теб сигурно ти харесва и S class въпреки че прилича на колата на пенсиониран мафиот.
  • #3
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    По-скоро то да те лапне,че прилича на жаба,която с дългия език лапва мухите.Чудя се ясно е,че германците правят грозни коли,скучни и пенсионерски и старовремски изглеждащи,но при това грозно купе чудя се дали са се вдъхновявали от сапунерка или от жаба за да изработят такава грозотия,при това по-бавна от Нисан.
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Брандо ( преди 6 години )
    Ех, жестока машина наистина.
  • #1
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако ми дадат жълтото AMG GT за 12500 така както е с дефекта, веднага го лапвам :-)