IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi тества RS7 в сурови условия

Новото поколение на модела ще получи мотор с 600 к.с.

Audi тества RS7 в сурови условия

Изданието Car публикува снимки на тестови прототип на новото поколение на „напомпания” хечбек Audi RS7. В момента машината се тества при тежки зимни условия в Швеция, като се очаква световната му премиера да се състои догодина.

Audi тества RS7 в сурови условия

Най-мощният вариант на Audi A7 се отличава по големите тръби на изпускателната система, разширените калници и огромните карбоново-керамични спирачни механизми на колелата. Те са взети от суперколите на Lamborghini.

Audi тества RS7 в сурови условия

Според информацията на изданието, новото Audi RS7 ще получи V8 двигател с две турбини, който ще развива мощност от 600 к.с. В компанията обаче не смятат да спрат дотук и ще предлогат допълнителен спортен пакет Performance, с чиято помощ моторът ще развива поне 640 к.с.

Audi тества RS7 в сурови условия

Предполага се, че хечбекът ще получи и версия с хибридно задвижване, в чиято основа ще бъде V8 бензинов двигател с 550 к.с. С помощта на електромотор мощността на този автомобил ще нарасне до 710 к.с.

Снимки: CAR

Тагове: audi rs7
0 от 500
  • #8
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Черните сажди полепнали по кюнеца отзад не са истина просто! Фотошоп ще каже форумната ***. аЛудитата не пушат. Те са нови и не са парни локомотиви. Саждите са илюзия нали ВАГи! Има конспиравия срещу ВАГ и нарочно правят такива снимки. И видеота правят дори нарочно и хииич не пушат да ви кажа. Ама хичhttps://***.youtube.com/watch?v=uLnx-Jley10
  • #7
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    чесълце = масълцеПечатна грешка.
  • #6
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Голяма машина са направили. Този цял заден стоп по цялата дължина на задницата стои супер грозно. Особено вечер, когато свети е пълна трагедия. Много зле изглежда. Също така кюнците отзад не са направени много добре и изглуждат зле. Гледам, че и доста са опушени. Явно часълце си похапва доволно, въпреки, че е нова колата.
  • #5
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ми няма бъмъвъ да тества в сурови условия я...та то не мое да излезе от гаража
  • #4
    9 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Какво да му тестваш на тоя нужник-влизаш,напъваш се ,изтръскваш крушата и си заминаваш,останеш ли ,само ядове и грешни пари,а вонята е нетърпима!
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    това е муле на новата рс 6 голяма битка ще е с бмв м5 и амг е63
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 6 години )
    Panamera...
  • #1
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Въпросче? ( преди 6 години )
    И ако не е толкова надеждна като Хонда Дрън-Дрън или Тойота Бла-Бла по- лоша ли е!?