IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Японски полицай на колело догони Lamborghini (ВИДЕО)

Последва глоба за водача на италианския автомобил

Японски полицай на колело догони Lamborghini (ВИДЕО)

Японски полицай на велосипед догони нагъл шофьор на Lamborghini и му наложи глоба за ляв завой при червен светофар. Това е накратко историята, която разказва видео клипа по-долу.

Японски полицай на колело догони Lamborghini (ВИДЕО)

Гонитбата трая кратко – до следващия светофар, където италианския супер автомобил беше принуден да спре. Ако сте забравили – на кадрите може да видите как изглежда полицай, който си върши работата.

Ако обаче го нямаше задължителното спиране за водача на автомобила, то полицаят едва ли щеше да има шанс срещу 5,2-литровия V10 мотор на Huracan, чиято мощност е от 580 до 610 к.с. в зависимост от това дали колата е със задвижване 4х4. А топ версията Performante е с 640 к.с.

Тагове: lamborghini
0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Явно има светофар отгоре, който не е заснет. Трябваше да спре в червената зона където му е стоп линията, но бавно и леко се изсули надолу, изчака пешеходеца и тръгна.Най-интересното е, че спря на полицая, а можеше дя не го прави и да се направи на мотика, че не го е видял и да си продължи. Явно обаче там дисциплината е на нива непознати за нашите геогряфски ширини. А у нас първо полицаите не смеят изобщо да спират такива автомобили, а и да се мъчат дя ги спрат те не спират и не ги отразяват хич
  • #2
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ти къде живееш - в САЩ или в БГ?Поне в БГ такова правило няма!!!
  • #1
    16 rate up comment 4 rate down comment
    ляво/дясно ( преди 6 години )
    За тях левият завой е както при нас десният -> ако движението направо е разрешено, то левия завой е неконфликтен . . .Ама правилата са си правила => спазват се.