IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan направи нов голям всъдеход – Terra

В основата на модела е пикапът Navara

Nissan направи нов голям всъдеход – Terra

Официални снимки на напълно нов всъдеход с марката Nissan бяха публикувани в социалната мрежа Weibo. Те са взети от страницата на китайското патентно ведомство, където са поместени и характеристиките на модела.

Nissan направи нов голям всъдеход – Terra

Големият всъдеход се казва Terra, като е построен на базата на пикапа Nissan Navara. Дължината на автомобила е 4882 мм, широчината – 1850 мм, а височината – 1835 мм. Разстоянието между двете оси е 2850 мм.

На пазара в Китай новият модел на Nissan ще се предлага в бензинов 2,5-литров двигател, развиващ мощност от 184 к.с. Автомобилът ще бъде достъпен както с 5, така и със 7 места, а също така и само със задно предаване или със система за задвижване на четирите колела.

Nissan направи нов голям всъдеход – Terra

Премиерата на Terra е насрочена за началото на 2018 г. Освен в Китай всъдеходът ще се предлага на още няколко пазара, сред които са Австралия, Тайланд и някои държави от азиатския регион. Не е изключено за тях автомобилът да получи друго име.

Снимки: Weibo

Тагове: nissan terra navara
0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 2 rate down comment
    FF ( преди 6 години )
    Тия грозотии по улиците на Германия няма да ги видиш.А пък кое как пали,примери с Якутия недей да даваш защото не са релевантни.За европа на - 20 - -25 ,абсолютно всеки дизел дори пали..та евтинкия популизъм го остави за другаде.
  • #6
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    В северните части на Русия, Канада, САЩ и където се сетите на сурови климатични условия единствените машини, които се движат и могат да се движат са японските. Там за немско не са чували и не искат и да чуят. Немското е само да ходиш до МОЛа или чалготеката. Даже и по тези маршрути дават дфекти, а какво остава за други по-трудни места...
  • #5
    14 rate up comment 2 rate down comment
    МЕТАХА ( преди 6 години )
    Съвсем наскоро в началото на декември гледах по ТВ репортаж на зимен празник в Якутия. В гориста местност симпатични девойки изпълняваха обредни танци под заклинанията на възрастен шаман. Съвсем спонтанно в обектива на камерата се видя и един черен Нисан Патрол (вероятно на ТВ репортерите) чийто двигател си пърхаше на тихи обороти. Репортера завърши с думите"Каква красота , каква природа , в момента е минус 56 градуса... Та да си дойдем на думата - това е едно от значенията на всъдеход.
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    вседеход
  • #3
    7 rate up comment 2 rate down comment
    до "Aнонимен&qu ( преди 6 години )
    "Всъде" е стара форма на думата "навсякъде". Нямам идея кой е наложил тази дума, но "навсякъдеход" съгласи се, че звучи трудно... :-)
  • #2
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Некой ше ми обясни ли значението на думата "всЪдеход" ... на всЪкаде ли ходи, що ли ?
  • #1
    7 rate up comment 16 rate down comment
    Моето мнение ( преди 6 години )
    Грозен японски кош!