IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Свалиха от ефир скандална реклама на Rolls-Royce (ВИДЕО)

Създателите на клипа бяха обвинени в пропаганда на опасно шофиране

Свалиха от ефир скандална реклама на Rolls-Royce (ВИДЕО)

Много музиканти са фенове на Rolls-Royce и с удоволствие участват в рекламиране на автомобилите на луксозната марка. За което получават и сериозно възнаграждение. Един от тях е английският изпълнител Скепта, който се снима в рекламата на новия Phantom.

Свалиха от ефир скандална реклама на Rolls-Royce (ВИДЕО)

В случая всички изглежда прекрасно – лимузината обикаля по красивите пътища на Швейцария, а седящият на задната седалка рапър има ноутбук на колената си и съчинява поредната си композиция. Скепта сам казва, че „Phantom е удобен и тих, като е идеалното място за създаване на музика”.

Само че малко след излъчването на клипа компанията е принудена да го премахне от официалните си страници във Facebook и YouTube. Причината е протест на европейската автомобилна асоциация, която обръща внимание, че музикантът и спътникът му не носят предпазни колани.



Според швейцарското законодателство, всички пътници в колата трябва да са с колани по време на движение. В противен случай глобата е до 200 швейцарски франка. Експертите от асоциацията са на мнение, че в случая става дума за пропаганда на опасно шофиране и това подронва репутацията на Rolls-Royce.

„Не мога да разбера кат специалисти от толкова уважавана автомобилна компания са допуснали такъв пропуск. Скепта може да е гениален изпълнител, но явно преди да се качи в автомобила, трябва да се вслуша в собствената си песен, която се казва „Това не е безопасно”, коментира шефът на асоциацията Едмънд Кинг.

Снимка и видео: YouTube


 

Тагове: rolls-royce
0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 9 rate down comment
    а ( преди 6 години )
    ТЕЗИ НЕ СА ЛИ ЧУВАЛИ ЗА МОНТАЖ НА КЛИП? КОЛАТА НЕ СЕ ДВИЖИ А Е НА МЯСТО А ОТСТРАНИ СЕ ПРОЖЕКТИРА ПЪТЯ ВСЕ ЕДНО ВЪРВИ. НО ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЯТ? ТЕ СА С ТОЛКОВА СИВО ВЕЩЕСТВО КОЛКОТО ДА ПАЗЯТ РАВНОВЕСИЕ И ДА СЕ ИЗКЕ.НЗАТ В ТОАЛЕТНАТА!
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Медията се оказа много правоверна. Браво, медия - изтрихте житейски най-правдивата част от поста ми. Понеже сте много яки и не мога да ви надвия, ще се наложи да го кажа политкоректно: Симпатичният млад мъж с тъмна кожа и шапка на главата казал на продуцента, притеснително окашляйки се: Мола махнете от сценария тези колани, че ще ми съсипете имиджа и има реална опасност да не се радвам повече на засилено женско внимание. Момичетата обичат лоши момчета, но със силен ген!
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Светлозар ( преди 6 години )
    *** е безсмъртен и не носи колан.Колана му стяга на тлъстото шкембе а и е за "простосмъртните."*** е *** от класа :(
  • #3
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Сбъркана им е цалостната концепция. Разглезени богаташчета и гангста рапърчета, които са символ на презиране на правила и условности, да ги овържеш с колани и то на задната седалка. Аргументът бил, че обичали лукса. Смахната работа. Да не мислите, че е случайно.
  • #2
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Кат' си имат правила, кога смятат да спрат и осъдят оная смешка наречена Фаст енд Фучуриос :))) .. те си пропагандират улични гонки, смърт от опасно шофиране....единия даже пукна в реалния живот .... и ? Ко прайм ? Къде са правилата ?
  • #1
    21 rate up comment 1 rate down comment
    .. ( преди 6 години )
    Имат си правила и си ги спазват...Ние си нямаме и се т'епаме по пътищата.