IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep връща Grand Commander в гамата си

Кросоувърът със 7 места ще се появи на пазара догодина

Jeep връща Grand Commander в гамата си

Концернът Fiat Chrysler Automobiles, който е собственик на марката Jeep, регистрира ново име. Това съобщават медиите в Китай, според които така ще се казва 7-местен кросоувър на Jeep.

Jeep връща Grand Commander в гамата си

Американците предлагаха модел с такова име през периода 2005-2010 г. (на снимката), но в крайна сметка се отказаха от него заради слабото търсене. Сега обаче имат намерение да го върнат в гамата си, като главен пазар за автомобила ще бъде именно Китай.

Jeep връща Grand Commander в гамата си

Впрочем Jeep вече показа предвестник на този модел – концептът Yuntu, чиято премиера се състоя по време на автосалона в Шанхай през април (на втората снимка). Очаква се серийният кросоувър да получи нов дизайн на предната част, ъдето фаровете ще бъдат в стила на Grand Cherokee. Разбира се, задните врати ще бъдат стандартни, а не отварящи се една срещу друга, както беше при концерта.

Jeep връща Grand Commander в гамата си

В гамата двигатели на Jeep Grand Commander ще влезе бензинов турбомотор с обем 2,0 литра, който ще развива 270 к.с. Ще има и версия с хибриден силов агрегат, какъвто е и Yuntu, но подробности за неговия агрегат така и не бяха разкрити.

Снимки: Jeep
 

Тагове: jeep grand commander yuntu
0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    еврейщина ( преди 6 години )
    На 34 000 км през 2008 г. му сменихме рейката с нова на цена около 3 хилки.И това само за 1 година каране предимно по главни пътища и магистрала Тракия!След това амортисьори задни,шарнири и т.н Иначе мотора е дизел 218 к.с 3000 кубика и е много здрав и май е от Мерцедес!