IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lancia Elefantino – нов вариант на модела Ypsilon

„Малкият слон“, както е преводът на „Elefantino“ на български, вече се предлага на големите европейски пазари за 13490 евро.

Lancia Elefantino – нов вариант на модела Ypsilon



Компактният автомобил с три врати притежава 1,2-литров 8V -двигател с 60 к.с. Желанието на италианските производители е да го наложат на пазара, като ефикасен и икономичен градски автомобил.

Визията на новия Elefantino се базира върху варианта за обзавеждане „Argento“, но притежава освен това и доста други екстри: покрити със специален лак срещу ръжда, олекотени, 15-цолови джанти; задни седалки, които могат да се сгъват поотделно; потъмнени задни стъкла; облицован с кожа волан и изискан интериор, тапициран с красива сива материя.

„Слончето“ се предлага в бял, черен или червен цвят. Специално за модела „Elefantino“ Lancia предлага и стилен, двуцветен вариант: бяла каросерия и лакиран в черно покрив.

Elefantino разполага и с някои други, допълнителни екстри, като например: фарове за мъгла на цена 180 евро, саунд системата „ Pack Tech“ с аудио устройство, MP3-Player, Bluetooth и USB-порт за 480 евро, както и задни сензори за паркиране за 260 евро.
0 от 500