IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche Cayenne Hybrid няма да се продава преди 2010 г.

Съмненията относно шансовете на новия модел да се наложи на пазара растат, съобщават от немското специализирано издание „Automobilwoche“.

Porsche Cayenne Hybrid няма да се продава преди 2010 г.

Поради това е почти сигурно, че новият модел няма да зарадва широката публика преди 2010 г. Ръководството на компанията счита, че шансовете за добри продажби на американския пазар са по-малки, отколкото са предполагали досега.



В сравнение с конвенционалния Cayenne, хибридният вариант на модела ще има не само по-добро ускорение и по-малък разход на гориво, но и доста по-разностранен мотор. Хибридна система за управление на двигателя ще контролира непрестанно над 20 000 различни технически параметри и показатели, и ще се грижи за крехкия баланс между традиционния двигател с вътрешно горене, електромотора и акумулатора.

Въпреки модерната технология на двигателя, инженерите на немската компания биха искали да направят още някои промени преди да пуснат хибрида в свободна продажба, защото опасенията, че моделът може да се окаже стъпка в неправилната посока са наистина големи.



От Porsche обаче не се отказват от хибридния вариант на заплануваното 4-врато купе Panamera.
0 от 500