IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идеалният автомобил - синьо Lamborghini, произведено от Bentley

Проучването е на британски сайт за продажба на леки коли

Идеалният автомобил - синьо Lamborghini, произведено от Bentley

Британският сайт за продажба на автомобили онлайн -  webuyanycar.com, направи проучване сред 2300 души, като ги попита към "Каква според тях трябва да бъде идеална кола?" Според получените резултати, художниците на компанията се опитаха да нарисвуат тази машна.

Идеалният автомобил - синьор Lamborghini, произведено от Bentley

Анкетираните смятат, че идеалният автомобил е кросоувър с каросерията на Lamborghini Urus, боядисана в синьо. Предната част на машината трябва да повтаря стилистиката на Alfa Romeo Giulia. Вратите са взаимствани от Audi R8, а задното антикрило - от Lamborghini Gallardo.

Освен това подобна кола трябва да има джантите на Honda Civic Type R, а светлините - както предната оптика, така и задните, да бъдат като на BMW 6-Series. При това производител на този автомобил трябва да е компанията Bentley.

Идеалният автомобил - синьор Lamborghini, произведено от Bentley

Около половината от запитаните са на мнение, че колата им трябва да притежава уникален регистрационен номер, а 1/3 искат тя да може да лети. Едва 5% желаят машината да може да се придвижва и под вода.

Снимки: webuyanycar.com

0 от 500