IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шоуто The Grand Tour ще има нов тест-пилот (ВИДЕО)

Джереми Кларксън и хората му "тестваха" Марк Уебър

Шоуто The Grand Tour ще има нов тест-пилот (ВИДЕО)

Вторият сезон на автомобилното шоу The Grand Tour, който ще излезе на екран догодина, ще има нов тест-пилот. В първия тази роля се изпълняваше от американският състезател Марк Скинър, но неговият договор на беше продължен.

Шоуто The Grand Tour ще има нов тест-пилот (ВИДЕО)

В трейлъра на новия сезон се появи Марк Уебър, който също е вариант за позицията. В момента австралиецът е посланник на марката Porsche. Бившият пилот от Формула 1 дори беше "тестван" от водещите на шоуто - Джереми Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд, които обещаха да му се обадят, ако решат да се спрат на него.

Автомобилното предаване се излъча в интернет чрез платформата Amazon Prime. Планирано е излъчването на три сезона или общо 36 серии. Абонаментът за гледане струва 2,99 евро за половин година, тоест 6 предавания.



Тримата водещи дълги години правеха много успешното Top Gear, което се излъчва по BBC. През март 2015 г. Кларксън напусна, след като влезе в конфликт с продуцентите.  Той беше последван от Мей и Хамънд, с които стартира новия проект The Grand Tour.

Снимка: The Grand Tour

Тагове: the grand tour
0 от 500
  • #2
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    много тъпо шоу гледам ги онлайн безплатно трябва да ми плащат вредни такава боза незнам кой може да сътвори за мулти милионни бюджети ема овцете блеят пред тв и нет
  • #1
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 6 години )
    Не знам от къде си намирате информацията, обаче втори сезон не започва догодина, а на 8-ми декември тази година. Освен това, епизодите на са 6 за половин година, защото гпускат по епизод всяка седмица. Последно Prime акаунт не струва 2.99 евро за шест месеца, а 5,99 на месец или в момента има оферта до март 2018 за 3,99 в немския Amazon.