IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Полша откраднаха два пъти една и съща Tesla само за ден (ВИДЕО)

Кросоувърът Model X се оказа издирван в Швеция

В Полша откраднаха два пъти една и съща Tesla само за ден (ВИДЕО)

Тази история спокойно може да стане сюжет на криминален филм. Тя започва в Швеция, за да приключи в Полша, а главният герой в нея е кросоувърът Tesla Model X.

В Полша откраднаха два пъти една и съща Tesla само за ден (ВИДЕО)

Електромобилът пристига с кораб в град Гданск, където полските митничари първоначално не разбират, че той е откраднат и съответно издирван в Швеция. Престъпниците са решили, че е по-безопасно до го изпратят в контейнер в Полша. Кросоувърът е свален на пристанището, откъдето само няколко часа по-късно изчезва.

В Полша откраднаха два пъти една и съща Tesla само за ден (ВИДЕО)

Предприето е мащабно издирване на колата и тя бързо е намерена в покрайнините на града. Крадците обаче успяват да се измъкнат от полицейското преследване. Електрическият кросоувър е поставен под охрана на паркинга на граничното поделение, но това не притеснява престъпниците. През нощта те отмъкват отново колата, като предварително изрязват дупка в оградата, през която я прекарват.



Охраната на паркинга забелязва крадците и дори стреля по тях, но не успява да ги спре. Полицията реагира бързо и блокира основните пътища около Гданск. В крайна сметка кросоувърът отново е открит, изоставен на обществен паркинг.

Започва разследване, което установява, че електромобилът е откраднат в Швеция и се издирва от полицията в тази държава. Двама от участниците са арестувани в Гданск, а други двама все още се издирват.

Снимка: Tesla, видео: YouTube

Тагове: tesla model x
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    off_line ( преди 6 години )
    Купона започна в София, но ще свърши в Банско
  • #3
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Смятайте колко са зле да полските служби. Някакви да им срежат оградата на граничното поделение и да изкарат цял автомобил. Че те са могли да искарат граничарите по бели *** без онези да разберат. И тея щели срещу руснаците да воюват и се правят на големите евро-атлантици. Меки китки и нищо овече. Дайте им прайдове само на евро-атлантиците и им гледайте сеира. Тарамбуките отвътре превзеха европа с зейното участие на всички краварски слуги управляващи прогнилите европейски държави.
  • #2
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    поредния рекламен фишек на мъск кой нормален ще тръгне да краде тесла
  • #1
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Брой до 100 ( преди 6 години )
    Ами крадесе с лаптоп или тел :)NFC ...(Near Field Communication) даже по лесно.. от колко с обикновен ключ, МБ и Хюндай имат вече някои модели с тази "екстра"!