IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Показаха на видео най-бързия кросоувър на Jaguar

Машината ще получи 5,0-литров V8 двигател с 575 к.с.

Показаха на видео най-бързия кросоувър на Jaguar

Екип на изданието Motor1 успя да заснеме тестове на спортната модификация на кросоувъра Jaguar F-Pace, която ще получи добавка SVR към името си. Изпитанията се провеждат на пистата „Нюрбургринг”.

Показаха на видео най-бързия кросоувър на Jaguar

Кросоувърът е получил агерсивен дизайн, като впечатление правят новият спойлер, гоемите въздухозаборници, светодиодната оптика, масивните джанти и спортната изпускателната система с четири тръби.

Автомобилът е изграден на платформата IQ [Al]. Той ще разчита на 5,0-литров бензинов V8 двигател, чиято мощност е 575 к.с. С този агрегат кросоувърът ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 4 секунди и ще се превърне в най-бързия автомобил в своя клас.

Максималната скорост на Jaguar SVR ще бъде ограничена на 250 км/ч. Агрегатът ще работи с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Като основни конкуренти на този кросоувър се сочат Porsche Macan Turbo и Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.



Снимка и видео: Motor1

Тагове: jaguar f-pace svr
0 от 500