IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini показва "супер колата на бъдещето"

Италианците работят с MIT по нови композитни материали и източници на енергия

Lamborghini показва

По-късно днес на конференцията EmTech в Кеймбридж Lamborghini ще представи „супер автомобила на бъдещето”, който е разработен съвместно с Масачузетския технологичен институт (MIT). А първото изображение на новия автомобил вече се появи на профила в Twitter на италианската компания.

Lamborghini показва

Друга информация за новия модел няма, но от Lamborghini вече потвърдиха, че следващото поколение на Huracan ще е с хибридно задвижване. Що се отнася до съвместната работа на италианците с MIT, то тя е по отношение на разработването на нови композитни материали, алтернативни източници на енергия и батерии с по-голям капацитет.

Хибридният спортен модел на Lamborghini ще се появи през 2022 година и най-вероятно ще бъде оборудван със следващото поколение батерии, които ще сменят литиево-йонните.

На 4 декември пък Lamborghini ще представи SUV модела Urus, оборудван с бензинов двигател с две турбини и мощност 650 конски сили. Той също ще има хибридна версия, която обаче ще се появи по-късно.

Тагове: lamborghini mit
0 от 500