IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да продадеш старата си Honda 20 по-скъпо? (ВИДЕО)

Рецептата е красиво видео, качено на подходящото място в интернет

Как да продадеш старата си Honda 20 по-скъпо? (ВИДЕО)

Толкова сте свикнали с тв рекламите, че ви е трудно да задържите погледа си върху тях? Сигурно е така. Но добрите стари видео чудеса все още работят. И дават страхотен ефект. Доказателство за това е видео обявата на потребител на Reddit, който използва ника maxlanman. Той пусна в платформата аматьорско видео към обявата на гаджето му, което продава своята Honda Accord от 1996 г.

Стара Honda за 20 000 долара - това е силата на видео рекламата (ВИДЕО)

Видеото набра невероятна популярност в интернет - гледано е половин милион пъти, а цената на колата в eBay скочи 40 пъти – от 499 долара до над 20 000 долара. Идеята на видеото е гениално проста – то показва един ден от живота на собственичката на колата, прекарана с нея, като авторът е заложил на страхотни крайбрежни гледки, красиви пейзажи и кратко описание на автомобила, чийто проббег е над 200 000 км.



Въпросният Accord е от петото поколение на модела и на американския пазар се предлага с 2,2-литров атмосферен бензинов мотор с мощност 150 к.с. и също толкова скромен въртящ момент – 199Нм, а трансмисията е 4-степенен автоматик. Обявата ще стои още 6 дни в eBay, така че не е изключено цената да нарасне още повече.

В същото време обаче не е и задължително човек, наддавал до тази сума, да я плати.Още повече, че в САЩ за 23 700 долара се продава базовата версия на най-новото поколение на Honda Accord.

Снимка: eBay
 

Тагове: honda accord ebya
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Чук ( преди 2 години )
    Петица и шестица на Акордите са класика....иначе все по-нови все по-проблемни, все по-често общуване и разгадаване на "чека".....
  • #5
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    От Хонда трябва да му дадат нова.
  • #4
    12 rate up comment 1 rate down comment
    gost ( преди 6 години )
    Трудът му струва повече от 499 долара. Гаджето му дано го оценява
  • #3
    14 rate up comment 1 rate down comment
    младен ( преди 6 години )
    Тоя пич трябва да го вземат да прави реклама за автомобилните компании. Добър е. :)
  • #2
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Рекламата на колата кефи от всякъде. Много професионално е направена. Снимано е и с дрон. Изобщо нещата са изпипани както трябва. Кратка и съдържателна. Напипва тънките струни на хората и лекичко ги докосва. Колата безспорно е добра. Това поколение Акорд са много здрави коли, не че останалите не са, но това е проста класика. Друг е въпросът дали някой би дал толкова пари действителност. Като се има предвид, че действието е в хАмерика не се учудвам. Там са леко преназобени от ГМО!
  • #1
    13 rate up comment 1 rate down comment
    БРАВО ( преди 6 години )
    Супер готино видео.