IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW също отбелязва Хелоуин

Новото X2 продължава със загадъчните си появи

BMW също отбелязва Хелоуин

Германският производител BMW също отбеляза днешния Хелоуин, като в случая той е свързан с най-новия модел на марката – X2. Това е третата загадъчна поява на компактния кросоувър през последните дни, като този път тя е свързана с популярния в много държави по света празник.

BMW също отбелязва Хелоуин

На снимката изникнало сякаш от нищото спортно "паранормално" спортно крос-купе прилича на привидение. Това всъщност предлага интригуващ поглед към новопоявилия се член на BMW X-семейството, който съвсем скоро трябва да отбележи и официалната си премиера пред публика.

"От своя произход до съвременния си формат, празникът Хелоуин е „Нощта на призрачни фигури, страшни истории и мистични ритуали. Това прави празникът идеален повод за новото BMW X2 да направи спонтанна и драматична поява. И докато през отминалите времена, хората се подготвяли за началото на зимата палейки ослепителни огньове и оповавайки се на свръхестествени сили, превърнали се в наши дни в страховити костюми и тиквени фенери със зловещи гримаси - днес те са само фон на новото BMW X2, което "открадва" вниманието с "дяволски добър" външен вид”, категорични са от компанията-производител.

По традиция тиквата винаги определя тона на Хелоун, като нейният смисъл простира далеч отвъд наситения оранжев цвят на външното лаково покритие на новото BMW X2. Няма как обаче да отречем, че в случая автомобилът наистина изглежда впечатляващо.

Снимка: BMW

Тагове: bmw x2
0 от 500