IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Edo Competition постигна 770 к.с. при Porsche Carrera GT

Днес известната немска тюнингова фирма Edo Competition представи своята версия на супер колата Porsche Carrera GT.

Edo Competition постигна 770 к.с. при Porsche Carrera GT
Промени има както в техниката, така в интериора и екстериора. Базовият десет цилиндров двигател с обем 5.7 литра и мощност 612 к.с. е разработен от Edo Competition в няколко версии. Най-леката промяна е постигната чрез нова програма на електрониката управляваща двигателя, нова система за впръскване на горивото и нова изпускателна система. 


Така са постигнати 58 к.с. в повече от стандартната мощност и двигателят предлага 670 к.с. Другата версия на двигателя е постигната с основна модернизация, включваща и увеличаване на работния обем до 6.0 литра, което е позволило мощността на автомобила да достигне 770 к.с. 


Максималната скорост на Porsche Carrera GT с този двигател е 365 км/час. Колата е с ново регулируемо окачване , по-ефективна спирачна система и джанти с размер 18 цола с гуми Michelin Pilot Sport с размер 265/35 на предната ос и 345/35 на задната. Отзад се е появил нов карбонов спойлер, други промени във външността на автомобила няма. 

0 от 500