IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Corsa носи успехи на Opel и General Motors в Европа

От началото на продажбите преди 14 месеца до края на ноември Opel е успял да продаде половин милион броя от своя компактен модел Corsa.

Corsa носи успехи на Opel и General Motors в Европа
Четвъртото поколение на Corsa се появи на пазара в Европа към края на 2006 г. Заради приятния си външен вид, комфорта който предлага и безопасността (през тази година Corsa беше оценена с пет звездички на краш-теста Euro NCAP), автомобилът се превърна във фаворит на европейските пазари. 


Малкият Opel постига успехи на всички пазари на Стария континент, като на някои от най-важните (Германия, Великобритания, Холандия и др.) дори е лидер в своя сегмент. 

Opel е успял да повиши продажбите на Corsa в Европа за първите 11 месеца на годината с 50% в сравнение със същия период на миналата година. 

Моделът Corsa се появява за първи път в моделния ред на Opel преди 25 години. От General Motors съобщават, че още през следващия месец се очаква да бъде произведена 10 милионната юбилейна Corsa.
0 от 500