IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето кой печели лека кола от Софийския автосалон

Повече от 50 000 души посетиха изложението в столицата, един си тръгна с голямата награда

Ето кой печели лека кола от Софийския автосалон

Голямата награда на автосалон „София 2017” отива в Силистра, стана ясно малко преди закриването на изложението в неделя вечерта. Десислав Павлов получава един от 12-те автомобили, предоставени от участниците в салона. Той се е спрял на Volkswagen Golf, а името му беше изтеглено на случаен принцип от 3-годишно момиченце от публиката.

Късметлия от Силистра си тръгна с голямата награда на автосалона в София

Повече от 50 000 души посетиха най-голямото автомобилно изложение в България, като повечето от тях участваха в томболата с наградите. Бяха зарадвани още 7-ина посетители на автосалона, които също получиха награди от организаторите и изложителите.

Самата изложба счупи всички рекорди по участие от страна на фирми, като посетителите имаха възможност да видят едни от най-новите модели. Част от тях бяха представени за първи път пред публика само преди месец на автосалона във Франкфурт.

Сериозен интерес беше отчетен не само към стандартните автомобили, но и към тези с алтернативно задвижване, най-вече към електрически коли. Те навъртяха и най-сериозен километраж по време на организираните тестове по време на автосалона.

Снимка: Sofia Motor Show
 

0 от 500
  • #9
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Темида ( преди 6 години )
    100% е роднина на някой от организаторите. Защо питате? Ами тази година се полагаше по един формуляр за всеки билет, но на урните имаше човек с бадж който имаше поне....поне 30-40 формуляра и звънеше по телефона да пита за имена на шуринайката колжката и как се казва сина и, че да пише и него а те после ще се разберат............
  • #8
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    проблема на купувачите е че избират автомобил със същите критерии когато когато купуват недвижим имот
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Колко струваха билетите тази година колеги?
  • #6
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Слаба работа, по улиците на София, може да се видят по-интересни автомобили, като се изключи болида на Рено. На предните изложения имаше "специални изложби". Този път явно са заложили на печалбата съдейки по повишената цена на билета. Следващия път със сигурност ще пропусна.
  • #5
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    какво да говоримедин Голф като материали и изработка, като ергономия и усещане вътре слага в малкия си джоб дачията под претенциозното име инфинити ....Германците са много напред , и колкото и да лаят разните дошоваци е много болезнената разликата ....
  • #4
    8 rate up comment 7 rate down comment
    До цесекаря ( преди 6 години )
    Прав си, колега. не успях да отида на автосалона сега, но бях преди две години и колите, които ме впечатлиха най-много що се отнася до интериора - материали, сглобка, усещане за уют, безспорно бяха трите немски кита. Плътно до тях бих посочил и Волво, които тогава презентираха новото XC90. В топ 3 на личната ми подредба бих посочил Ауди Q7, Мерцедес S-class r BMW 7-series.
  • #3
    9 rate up comment 9 rate down comment
    истината е една-ЦСКА ( преди 6 години )
    на това изложение всеки можеше да направи директно сравнение м/у различни марки и модели автомобили !е аз за себе си го направих - отделих 3 часа да седна и пипна всичко ,което не беше заклчено !мога да кажа с ръка на сърцето , че немсите автомобили ИМА защо да са ПРЕМИУМ !качество на изработка - внимание към детайлите , използваните материали в интериорите.... корейци, японци, франсета и италианци - имат МНОГО ДА СЕ УЧАТ и да наваксват в тази посока !!да някой хващат окото но дотам !
  • #2
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Посетител до Аноним ( преди 6 години )
    Изложението си беше доста добро, в сравнение с изложенията през 2011 и 2013 имаше много повече участници...Да си кара с много здраве и късмет колата момчето, което е спечелило, милиони безаварийни километри му желая!
  • #1
    8 rate up comment 9 rate down comment
    аз ( преди 6 години )
    6те да е някой *** от перник щом се кефи на вагините