IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нощна Формула 1 в Австралия (ВИДЕО)

Звезди рекламират моторспорт шоу в Аделаида

Нощна Формула 1 в Австралия (ВИДЕО)

Харесва ли ви идеята за фучащи по нощните градски улици болиди от Формула 1? И не става въпрос за Гран при на Сингапур. Австралийският град Аделаида, който беше последният домакин на Гран при на Австралия във Формула 1 преди Мелбърн използва точно такъв клип, за да рекламира моторспорт шоуто, което ще се проведе там в началото на декември.

Нощна Формула 1 в Австралия (ВИДЕО)

В клипа участват австралийски звезди, повечето от които са абсолютно непознати в Европа, но са със статут на идоли в Австралия. Става въпрос за Камерън Уотърс, който спечели „Съндаун 500” тази година – едно от най-важните състезания в календара на австралийския пистов шампионат V8 Supercars, колегата му Тим Слейд и пилотът от Supercars 2 Джош Кийн. Уотърс кара Benetton B186, Слейд – Footwork FA15, а Кийн – Arrows A21.

Нощна Формула 1 в Австралия (ВИДЕО)

Компания по мокрите нощни улици на Аделаида им правят легендата в австралийските състезания с туристически автомобили Джон Боуи и Трой Бейлис, който кара Ducati от световния супербайк шампионат.



Няма нужда да ви казваме, че тази весела компания минава по част от трасето в Аделаида, където преди се провеждаше Гран при на Австралия. Моторспорт фестивала в Аделаида е от 7 до 10 декември, а добрата му реклама е гарантирана.

0 от 500