IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Vokswagen T-Cross идва догодина

Кросоувърът е създаден на базата на новото Polo

Vokswagen T-Cross идва догодина

През 2018 г.  гамата кросоувъри на Volkswagen ще се попълни с най-новия модел T-Cross, който ще е позициониран под появилия се тази година T-Roc.

Vokswagen T-Cross идва догодина

При създаването на новия субкомпактен модел е използвана платформата MQB, която вече намери успешно приложение при новото поколение на хита Polo и кросоувъра SEAT Arona. Според списание Auto Express междуосието на T-Cross ще е 2560 мм.

Предполага се, че основните двигатели за T-Cross ще 1,0-литрови 3-цилиндрови агрегати – бензинови и дизелови, а клиентите ще могат да избират между механична трансмисия и такава с два съединителя. Пазарът, на който ще стъпи T-Cross е изключително конкурентен, като сега там присъстват успешни модели като Nissan Juke и Peugeot 2008.

В момента най-скромният по размери кросоувър на VW е T-Roc, чиято премиера беше на салона във Франкфурт, като този модел също е изграден върху модулната платформа MQB.

Снимка: Volkswagen

0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хахаха повдигнато Поло е това и нищо повече. Ако са му сложили и от кашкаваленото окачване в което ньмам никакво съмнение ще бъде отново абонирано за сервизите. Тъкмо кято ходите да ви оправят #-цилиндровите миксери ще ви оправят и окачването. И електрониката, като се обади с нещо ще стане 3 в 1, също като онова кафе. Абе "народна" кола е това, като салам народен. Евтино с много съмнителни качества и продукти/части с неясен произход.Всъщност на ВАГ частите са с ясен произход Made in China!
  • #2
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Умря Juke.
  • #1
    8 rate up comment 5 rate down comment
    VW-N1 ( преди 6 години )
    Super