IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen спря производството на Scirocco

Германският концерн все още останали при дилърите бройки от модела

Volkswagen спря производството на Scirocco

Моделът Volkswagen Scirocco повече няма да може да се поръчва, след като германският концерн окончателно спря производството му. От Volkswagen обявиха, че при дилърите все още има останали бройки, които може да бъда закупени от клиентите.

Volkswagen спря производството на Scirocco

Спортният хечбек е базиран на петото поколение на VW Golf. В гамата двигатели а модела влизат два бензинови и два дизелови агрегата, развиващи между 140 и 200 к.с. През 2009 г. компанията пусна „гореща” версия на автомобила с добавка R, който е оборудван с 2,0-литров турбомотор с 4 цилиндъра, развиващ 265 к.с. и 350 Нм.

Volkswagen спря производството на Scirocco

От Volkswagen обясниха спирането на Scirocco с ниското търсене. Още в началото на годината компанията предложи „прощална” версия на хечбека. По-късно се появи информация, че моделът може да бъде възроден като спортно електрическо купе, но от германския производител засега не потвърждават това.

Снимки: Volkswagen
 

Тагове: volkswagen scirocco
0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    до:Уж Широко,пък вътре тясно..То вътре, че е тясно е ясно, но са го кръстили Широко, защото дyпeTaTa на собствениците на тези талиги трябва да са широки по простата причина, че в сервизите яко ги 0н0ждат. Ама и да не са им широки ще ги разширят. Те в немските сервизи знаят как. Хората са професионалисти все пак...
  • #9
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Фен ( преди 6 години )
    До Попръцков"А колата си заслужава, удоволствието от карането й е, все едно мотор карате ."НЯМА! Повтарям, НЯМА, автомобил, който да дава това удоволствие при карането, което дава мотоциклета!!!Особено немска ко4ина...
  • #8
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Пампоров ( преди 6 години )
    Ако свалиха цената на Скирокко, щеше да се продава много, но нямаха да имат голяма печалба, затова се отказват от производство.А колата си заслужава, удоволствието от карането й е, все едно мотор карате .КЕФ, но явно по-долу драскачите са карали само опел комбита натоварени с дебелата си жена и чували с картофи и не разбират, каква загуба е .
  • #7
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Само да попитам каква е идеята на такива коли? Разбирам да е нещо по спортна или по така а то си е пълна п0върня. Чист Голф за повече пари.
  • #6
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Фолксваген спря производството...
  • #5
    11 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Уж Широко,пък вътре тясно..
  • #4
    11 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ами което е прекрасното на Тойота с кожен салон и климатик, сещаш ли се, жълт ***. Факти, факти.
  • #3
    36 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    На никого няма да липсва.
  • #2
    30 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Кое точно м, е прекрасното, че нещо не се сещам? Това е Гоуф с окачване на лагерна количка с 3 врати и нищо повече. А да и на доста по-всока цена естествено. Клиентите явно не са били чак толкова глупави, за да си го купуват и да се изръсват за нещо, което е съвсем друго нещо. Нито е нещо спортен, нито нищо. Пълна ВАГ-енска шитня. Факт!
  • #1
    14 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    прекрасен, но специфичен за пазара автомобил !