IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi записа юбилейно постижение

Фабриката в Унгария произведе 500 000 автомобила

Audi записа юбилейно постижение

Заводът на Audi в Дьор (Унгария) записа впечатляващо постижение, след като произведе 500 000 автомобила за 20 години. Юбилейната машина е зелено TT S, предназначено за пазара във Великобритания.

Audi произведе юбилеен автомобил в завода си в Дьор

Във фабриката, открита през 1998 г., до 2013 г. се сглобяваха задвижващите системи за модела. След разширението на производството, станало факт също през 2013 г., в съоръжението се правят и модели като A3. Съвсем скоро се очаква в същата фабрика да стартира и производството на кросовърите Q3 и Q4, като последният вероятно ще бъде представен през 2019 г.

В Audi Hungaria Zrt., както се казва заводът, работят близо 12 000 души, което е около 1/10 от населението на града. Именно големият персонал е основния фактор, позволяващ разширение на производството. Според Арнд-Робърт Спонагел, член на директорския борд на фабриката, бъдещото Audi Q3 2018 е почти готовf за масово производство в завода, като част от компонентите обаче ще бъдат сглобявани в Инголщат, а след това изпращани в Дьор.

Ако двата бъдещи модела на Audi се качат на поточната линия в унгарското съоръжение, то твърде е възможно в рамките на по-малко от 20 години да бъдат регистрирани повече от милион нови автомобили. Очаква се да бъде открита и отдел за производство на двигатели и каросерии за моделите.

Снимка:Audi

Тагове: audi q4 tt s
0 от 500
  • #5
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Бастъргайтер ( преди 6 години )
    В Унгария Виктор Орбан е цар. Той прави всичко за хората си. Забрани еврейските неправителствени организации, започна социална политика като за всяко унгарче се дават хиляди евра, *** ги затваря в гета и икономиката просперира.
  • #4
    0 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако имаше малко понятие от икономика сигурно щеше да разбереш какво ти говори колегата по долу. Виждам обаче че и хабер си нямаш от подобни неща щом задаваш толкова ограничени и тапи въпроси.Замисли се поне малко.
  • #3
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Д ( преди 6 години )
    "Произвеждат и парите остават в държавата им, докато у нас се инвестира само в чужди вериги магазини, които внасят отвън стоки и после си изнасят печалбата навън"Така и не разбрах какво искаш да кажеш. Това, което описваш в Унгария, са преки чужди инвестиции. С какво са по-различни от чуждите инвестиции в България? Имаш проблем с чуждите инвестиции в България, а хвалишш същите такива в Унгария? Това там са немски фирми, които изнасят печалбите си за Германия и просто плащат заплати в Унгария..
  • #2
    15 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Браво на унгарците!Имат политици явно, които не само крадат и са привлекли много инвитиции. Произвеждат и парите остават в държавата им, докато у нас се инвестира само в чужди вериги магазини, които внасят отвън стоки и после си изнасят печалбата навън, а ние правим като вътъра и си оставаме най-бедните. Между другото в Унгария повечео световни марки(не само автомобилни)имат заводи.
  • #1
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Цеко ( преди 6 години )
    "500 000 хиляди" - полуграмотници