IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Маркионе посочи целите пред Ferrari и концерна FCA

Босът потвърди излизането на SUV, разработен от компанията от Маранело

Маркионе посочи целите пред Ferrari и концерна FCA

Изпълнителният директор на Fiat Chrysler Automobiles – Серджио Маркионе, разкри какви са целите пред концерна, както и пред компанията Ferrari. Босът говори пред агенция Bloomberg в Ню Йорк, където посети местната фондова борса.

Маркионе посочи целите пред Ferrari и концерна FCA

Маркионе призна, че Ferrari вече разработва първия SUV-модел в историята си, като крайно решение за неговото пускане на пазара ще бъде взето през следващите 2 години. Кросоувърът ще се появи в ограничен тираж и ще бъде изцяло в стила на марката.

„Гледаме много сериозно на този проект, но все още не сме напълно наясно дали неговата появя няма да доведе до дисбаланс между ексклузивността и търсенето на нашите коли. Искаме да разширим моделната гама на Ferrari, но това не трябва да става на всяка цена”, коментира Маркионе.

Топ-мениджърът допълни, че концернът FCA не планира продажбата на марката Jeep. Подобни съобщения се появиха напоследък, като се твърдеше, че интерес към производителя на всъдеходи имат няколко китайски компании.

„В момента Jeep е един от най-ценните активи на Fiat Chrysler Automobiles и продажбата му е абсолютно нецелесъобразна”, какетогоричен е Маркионе.

Снимка: Autonews

Тагове: ferrari suv fca
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    пропов ( преди 6 години )
    много скоро имаше категорично изявлени че НЯМА да правят СУВ, пък тя ква стана...сега се моля да не вземат да кажат, че няма да правят дизе.някак вече много аграрно ще стане ;-(
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    махо ( преди 6 години )
    Той преди няма и половин година каза, че нямало да правят сув. Нещо не са ок. Като гледам и ф1 отбора им е в будна кома.
  • #3
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    е това сигурно ще е чероки с емблема на ферари и на цена х10
  • #2
    10 rate up comment 1 rate down comment
    112 ( преди 6 години )
    Като имат SUV ще кажеш че все едно са спрели другото производство. Голямата работа ... трябват финанси за развитие и от там ще дойдат.
  • #1
    22 rate up comment 2 rate down comment
    Striker ( преди 6 години )
    Ферари СУВ е най-голямата простотия, която може да се случи. Да го уволняват тоя! Пълна безидейност го е обзела, щом опря до СУВ. *** Порше, Бентли, скоро и Ламбо! Айде поне най-голямата икона да не закачат.