IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мотор с 373 к.с. за новия Jeep Wrangler

Мощността е извадена от 2,0-литров бензинов двигател

Мотор с 373 к.с. за новия Jeep Wrangler

Следващото поколение на всъдехода Jeep Wrangler ще получи нов 2,0-литров бензинов турбомотор, чиято мощност ще бъде 373 к.с. Това става ясно от официалните документи, които компанията е изпратила на Националната агенция за безопасност на пътя на САЩ.

Мотор с 373 к.с. за новия Jeep Wrangler

Моделът ще получи и модернизиран 3,6-литров V6 Penastar, чиято мощност ще е в рамките на 285 к.с. Моторите ще се съчетават с 6-степенна механична скоростна кутия, както и с 8-степенен автомат ZF.

Автомобилът ще се предлага и с хибриден силов агрегат, в чиято основа ще бъде 2,0-литров бензинов двигател, подпомаган от електромотор. Подробности за него обаче засега не се съобщават.

Премиерата на всъдехода ще се състои на салона в Лос Анжелис през ноември. Моделът ще съхрани рамната си конструкция, но по-голямата част от каросерията ще е от алуминий, което ще позволи намаляване на теглото. Предвижда се и версия с удължено шаси.

Снимка: Jeep
 

Тагове: jeep wrangler
0 от 500