IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda направи спортна кола на ток

Моделът Sports EV Concept ще получи и изкуствен интелект

Honda направи спортна кола на ток

Компанията Honda показа скица на концептуална електрическа спортна кола. Тя ще се казва Sports EV Concept, като ще бъде представена официално по време на автомобилния салон в Токио в края на октомври.

Honda направи спортна кола на ток

Засега японците не разкриват друга информация за автомобила, но според медиите в страната той ще получи два електромотора. В официалното съобщение на Honda се казва единствено, че „машината съчетава ефективно електрически силов агрегат и изкуствен интелект”.

От изображението се вижда, че задните светлини на Sports EV са в същия стил, който се използва и при оптиката на концептуалния Urban EV (на втората снимка). Дебютиралият във Франкфурт прототип бе оборудван от компанията с електромотор и персонален асистент, който анализира поведението на шофьора и отговаря за ефективното придвижване на автомобила.

Honda направи спортна кола на ток

Концептът Urban EV е предвестник на сериен електромобил, който ще се появи през 2019 г. Моделът трябва да стане част от програмата за развитие Electric Vision, която предвижда разработка на платформи, силови агрегати и олекотени акумулатори за електромобили. Освен това, в Honda смятат да електрифицират всеки един нов модел, който предлагат в Европа.

Снимки: Honda








 

Тагове: honda
0 от 500
  • #6
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Honda Owner ( преди 6 години )
    Да поясним на господата "разбирачи". Хонда Сивик се произвежда от 1972г. Впрочем, две години преди да се появи гордостта на гр. Перник. Ако се вгледате в дизайна на горепосочения концепт и този на първата генерация Хонда Сивик, мисля че ще Ви се изяси картинката.
  • #5
    1 rate up comment 12 rate down comment
    Wow ( преди 6 години )
    А ти погледни съвремените дизайни на колите и пак погледни това недоразумение и пак ми казвай какво да гледам. И това ми било марка в топ 5...на най-скъпите марки.
  • #4
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Гоуфърите сте големи разбирачи бе!Я погледнете CIVIC oт 1960-та и вижте на какво прилича този меодел.
  • #3
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    не
  • #2
    4 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ако на Urban EV сложат емблемата на VW, ще го помислят всички за нов голф. Прилича много на гoлф 2
  • #1
    3 rate up comment 20 rate down comment
    край ( преди 6 години )
    ...с дизайна знаем че им куца,..това си е Голф единичка отвсекъде. Айде да свършват с v-tec мек , и прочее напъни да изкарат 800 к.с от чайник 1.5.Закривай тая фабрика за канчета.