IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hummer H3 Black Edition – сърцето на мрака

Серията е лимитирана на 50 екземпляра, предвидени изключително за европейския пазар.

Hummer H3 Black Edition – сърцето на мрака



Напоследък се появи една нова модна тенденция, според която собствениците на по-елитни автомобили поръчват своите Bentley, Maybach или Porsche изцяло в бяло. Особено шейховете в богатите на петрол арабски държави много държат на светлите тонове, които добре пасват на хубавото време през цялата година в метрополии като Дубай или Доха.

Но не всички автомобилни компании залагат на бялото. Mercedes води AMG Black Series в своя асортимент, а от Lamborghini залагат на модела



Gallardo Nera, който кара сърцата на платежоспособните господа да заподскачат.

В това отношение американците не искат да изостават и логично се стигна до представянето на Hummer H3 Black Edition. Офроудърите се предлагат в два варианта, като единствената разлика между тях е, че можете да избирате между „черен металик“ и „черен мат“, като при втория вариант става дума за т.нар. „black on black“-версия т.е. и отвътре и отвън всичко е черно в автомобила.

Hummer H3 Black Edition разполага с нова навигационна система, а половината екземпляри от серията имат и електрически шибедах. Все пак още е рано да се каже дали това ще е от голяма полза при продажбите.
0 от 500