IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любовен Opel GT

Интересен подход към тюнинга са приели в германското ателие Königseder.

Любовен Opel GT
Това личи най-вече от името на спортния Opel който са преработили - Opel GT’aime. Както се досещате това е игра на думи от френското Je t’aime – Обичам те. 

В цялата презентация на своя нов модел, от тюнинговата фирма непрекъснато наблягат на любовта, и към автомобилите и между хората. 


Ако се върнем обаче към чисто автомобилните измерения на тази доработка, ще видим, че външните разлики на GT’aime в сравнение със стандартния GT се свеждат до новата предна броня с модифициран спойлер, ново задно крило и нови 20 цолови джанти от Giovanna Dalar с гуми Yokohama. 

Много промени има в интериора с табло в черно и червено. Подът е от естествено дърво с голям надпис GT’aime, седалките са кожени. Промени има и по двигателя. На първо място турбодвигателят с обем 2.0 литра е получил още 35 к.с. и мощността е достигнала впечатляващите 300 к.с. 

От Opel съобщават, че динамичните показатели на GT’aime са станали по-добри от тези на Honda S2000 или на Porsche Boxster. Спирачната система е изцяло променена от Brembo.
0 от 500