IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep Patriot Led Zeppelin + билет за концерта

Във Великобритания започна продажбата на специална версия на Jeep Patriot, наречена Led Zeppelin.

Jeep Patriot Led Zeppelin + билет за концерта
Специалната версия ще бъде пусната в много ограничена серия само от седем автомобила, като всеки купувач на този автомобил ще получи и VIP билети за концерта на групата Led Zeppelin, който ще бъде на 10 декември в Лондон. Както е известно да се намерят билети за този концерт е направо изключено. 


Специалната версия на Jeep Patriot се отличава със страничната украса на автомобила, посветена на Led Zeppelin. Според представител на фирмата RGVA, която е подготвила седемте екземпляра от серията, „те напълно отразяват индивидуалността и уникалността на групата”. 

Jeep Patriot Led Zeppelin е с дизелов двигател с обем 2.0 литра и шест степенна механична скоростна кутия. Цената на автомобила е повече от два пъти по-висока от тази на базисния модел – 34 000 паунда при 16 000 паунда за базисния модел. 

Трябва да се каже обаче, че само цената на VIP билета за концерта на Led Zeppelin вече надхвърли 10 000 паунда. Притежателят на VIP билет ще гледа концерта от специална ложа, а след него ще участва в купона заедно с групата.
0 от 500