IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов открит вариант на Bugatti Veyron

Скоро ще видим нов модел на Bugatti, който ще бъде на базата на Veyron, тип Targa или Spider с покрив който се отстранява.

Нов открит вариант на Bugatti Veyron
Според изданието AutoGespot ще бъдат произведени само 80 броя от този нов открит модел на Bugatti Veyron, като по последни информации всичките 80 броя са вече резервирани или продадени. 


Стана ясно, че от фирмата са поръчали 400 броя от супер мощния двигател W16 с четири турбини. Планирани за производство са 300 броя от Veyron с твърд покрив, като остават 100 допълнителни двигателя, които очевидно ще бъдат предназначени за откритата версия. 

При нея ще има значителни промени в шасито и системите за сигурност, за да се отговори на спецификата на този тип автомобил. Въпреки това, от Bugatti заявиха, че разходите за разработка на откритата версия са относително ниски. Максималната скорост на новия супер автомобил на Bugatti ще бъде ограничена електронно до 340 км/час. 

Вероятно единственото частично неудобство на бъдещия открит автомобил е това, че отстраненият покрив не може да се прибере в колата и при нужда няма какво да предпази пътниците от дъжд и лошо време. Първите клиенти ще получат своите автомобили преди лятото на следващата година.  
0 от 500