IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеният Ford EcoSport получи нов дизел

За кросоувъра се предлага и нова автоматична скоростна кутия

Обновеният Ford EcoSport получи нов дизел

Компанията Ford обнови европейската версия на компактния си кросоувър EcoSport. Премиерата на автомобила пред публика се състоя на салона във Франкфурт, а продажбите ще стартират до края на годината.

Обновеният Ford EcoSport получи нов дизел

В гамата двигателя на обновения EcoSport влиза нов 1,5-литров дизел с мощност 125 к.с. Мощността му е 125 к.с., като работи в комбинация с нова 6-степенна автоматична скоростна кутия. Моделът се предлага с още един дизелов мотор – със 100 к.с., както и с 1,0-литров бензинов EcoBosst, развиващ 100, 125 и 140 к.с.

Промените в дизайна са засегнали решетката на радиатора, която е различна. Нови са и главните светлини, направени с стила на спортния Ford Mustang. Освен това след фейслифта машината е получила променена броня и други стопове.

Обновеният Ford EcoSport получи нов дизел

След обновяването EcoSport ще се предлага във версия ST-Line, която е получила агресивни брони, странични престилки и специални 17-цолови джанти. Интериорът на кросоувъра повтаря донякъде този на новото поколение на Fiesta, като в него има нови волан и селектор за смяна на скоростите, както и друга централна консола.

Водачът има на разположеие камера за дане ход, круиз-контрол, система за следене на „мъртвите” дови, автоматичен климатик, както и датчици за чистачките и фаровете. Автомобилът може да бъде снабден със стереосистема Bang & Olufsen.

Обновеният Ford EcoSport получи нов дизел

Базовата версия на модела е оборудвана с мултимедиен комплекс SYNC 3 с 4,2-сензорен дисплей, а по-скъпите модификации получават 6,5-инчов екран. Информационната система може да поддържа Apple CarPlay и Android Auto.

Снимки: Ford

Тагове: ford ecosport
0 от 500