IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen подготви две нови версии на Amarok

Най-мощната модификация на пикапа ще получи дизел с 258 к.с.

Volkswagen подготви две нови версии на Amarok

Германският производител Volkswagen ще покаже по време на автосалона във Франкфурт две нови модификации на пикапа си Amarok - Aventura Exclusive Concept и Dark Label.

Volkswagen подготви две нови версии на Amarok

Както си личи от името, Volkswagen Amarok Aventura Exclusive Concept е предсериен автомобил, който след време трябва да се превърне в топ-версията на немския пикап. Машината е боядисана в златист металик, има 19-цолови джати, хромирани елементи в огледалага и ксенонови фарове.

В салона на тази версия също има елементи, боядисани в жълто, а шофьорската седалка може да бъде регулирана н 14 различни положения. Има също така мултимедийна система с тъч-скрийн, както и камера за движение на заден ход и система за автономно паркиране.

Под капака на концептуалния пикап е поставен 3,0-литров дизелов V6, чиято мощност е увеличена до 258 к.с. Това е най-мощната версия на Amarok, като моторът работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Volkswagen подготви две нови версии на Amarok

Втората версия на Amarok - Dark Label, ще се появи на пазара в началото на 2018 г. Тя е оборудвана с 3,0-литров дизелов V6 в два варианта на мощност – 163 или 209 к.с. Пикапът има система за задвижване на четирите колела, като се предлагат и две скоростни кутии – 6-степенна механична и 8-степенен автомат.

Екземплярът, който ще бъде показан във Франкфурт, е в тъмно-сив цвят, като има двуцветни 18-цолови джанти. Сред особеностите на тази версия е система „старт/стоп”, система за рекуперация на енергията при спиране, както и гуми с ниско съпротивление.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen amarok
0 от 500