IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

MINI подготви чудовищен модел (ВИДЕО)

Прототипът John Cooper Works GP Concept ще бъде показан във Франкфурт

MINI подготви чудовищен модел (ВИДЕО)

Британската компания MINI ще представи в рамките на международния автосалон във Франкфурт суперагресивен прототип, който носи името John Cooper Works GP Concept. Машината е създадена в чест на победата на марката в рали „Монте Карло” през 1967 г.

MINI подготви чудовищен модел (ВИДЕО)

Автомобилът поразява с агресивния си външен вид, който значително го отличава от всички серийни автомобили на MINI. Върху предната част на прототипа са поставени голям сплитeр и решетка на радиатора с мрежа от червени акценти.

Предните калници на концептуалния хечбек са разширени, вижда се и вентилируем капак. За модела са подготвени 19-цолови леги джанти с червени и черни акценти, както и аеродинамични корпуси на огледалата, които са направени от въглеродни нишки.

MINI подготви чудовищен модел (ВИДЕО)

По-големи са промените задната част, която също е разширена значиленно. Там е поставено и масивно антикрило, а изпускателната система е с два накрайника.

Тъй като MINI John Cooper Works GP е направен за състезания, интериорът му е доста беден. В салона има каркас за безопасност и две спортни седалки. Поставен е и цифров приборен панел, както и голям дисплей.

MINI подготви чудовищен модел (ВИДЕО)

Засега британците не разкриват техническите характеристики на прототипа, но са категорични, че той разполага с агрегат с висока производителност, даващ невероятно усещане от шофирането.

MINI подготви чудовищен модел (ВИДЕО)

„Подобни качества са присъщи за автообилни състезания, така че очаквайте веселба в най-чиста проба”, коментираха от компанията.



Снимки: MINI

Тагове: mini johncooper works
0 от 500
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Прозорците не се отварят, всичко обезкостено вътре и даже пода е на гола ламарина. Поне една стелка да бяха сложили за снимката да го ***. То бива олекотяване, ама чак толкова не бива!