IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan изпитва нова версия на GT-R

Миналият месец беше премиерата на супер автомобила Nissan GT-R, а тези дни интересът към него отново е висок, защото се заговори за нова версия.

Nissan изпитва нова версия на GT-R
Сайтът GTR-World публикува неофициални снимки, за които предполага, че са или на „гореща” версия V-Spec на Nissan GT-R или версия за участие в състезанията на писта от група N. 


Според снимките новата версия на GT-R е с още по-ниско окачване, нови лети джанти със състезателни гуми, леко променена предна броня, нов отвор за въздух в предния спойлер, нов отвор на резервоара без капак и рама за безопасност в купето. Дали има и технически промени в автомобила все още не е известно. 


Да напомним, че базисния Nissan GT-R е с шест цилиндров турбодвигател с мощност 480 к.с. и обем 3.8 литра. Скоростната кутия е със шест степени и превключва по две от тях. Максималният въртящ момент е 588 Nm а ускорението от място до 100 км/час е за 3.5 секунди. Максималната скорост на стандартната версия е 310 км/час.  
0 от 500