IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda представи хибриден кросоувър за Европа

Новата версия на CR-V разчита на бензинов двигател и два електромотора

Honda представи хибриден кросоувър за Европа

Компанията Honda представи предсериен прототип на хибридната версия на кросоувъра си CR-V за европейския пазар. Премиерата на модела ще ще бъде по време на автосалона във Франкфурт през следващата седмица.

Honda представи хибриден кросоувър за Европа

Хибридният агрегат на автомобила се състои от 2,0-литров бензинов двигател, работещ по цикъла на Аткинсон, и два електромора. Единият играе ролята на генератор, свързан с трансмисията. Тя е само с една предавка, но осигурява "постоянно усещане за мощност и висок въртящ момент".

Honda представи хибриден кросоувър за Европа

Задвижващата система работи на три режима - изцяло на електричество, само със задействан двигател с вътрешно горене, както и в комбиниран цикъл. При последният бензинов мотор зарежда батериите. Режимите се избират автоматично в зависимост от условията на движение.

Honda представи хибриден кросоувър за Европа

В Европа новата Honda CR-V първоначално ще се предлага с 1,5-литровия бензинов турбомотор със 182 к.с., а хибридната версия ще се появи по-късно. Дизелова модификация на кросоувъра не се предвижда. Стартът на продажбите на модела е планиран за средата на 2018 г.

Снимки: Honda
 

Тагове: honda cr-v
0 от 500
  • #5
    14 rate up comment 0 rate down comment
    до:Groznoo ( преди 6 години )
    Едва ли е повече от теб!
  • #4
    1 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Groznoo
  • #3
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Я кажи кой хибрид евроГайците ще купуват, че нещо не се сещам?На бедните, глупави еснафи на този континент им дай дизел и им гледай сеира!Може да ги трови, може да им пуши и трака, може да убива повече народ, отколкото са умрели през войните, но те си го изкат.Мазохизъм ли е или промиване на мозъци незная, но това никой не може да го разбере.Абе щом сами си вкарваме тарамбуки чалмосани да ни взривяват, колят и изнасилват смятай колко сме зле.Смятай какво остава за един дизел.
  • #2
    5 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Още един хибрид, който европейците няма да купуват.
  • #1
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Дизелова модификация на кросоувъра не се предвижда. Браво!Направиха дизели по-добри от европейските специално само за Европа и сега ги спират, за да покажат, че дизела е умряла работа. В града няма място.Интересна ще е цената и другите характеристики на този хибрид. Много ще се радвам, ако не е мек хибрид и най-после са направили пълен хибрид, но ме съмнява. Ако е мек няма да има нужда от него. Разхода на 1,5 мотора сигурно ще е по-нисък и по-евтин и по-лек.