IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault показва каква ще е колата на 2030 г. (ВИДЕО)

Концептуалният Symbioz върви на ток и е оборудван със система за автономно управление

Renault показва каква ще е колата на 2030 г. (ВИДЕО)

Компанията Renault публикува изображение на нов концептуален модел, който носи името Symbioz. Премиерата на машината ще се състои на 12 септември в рамките на автомобилния салон във Франкфурт.

Renault показва каква ще е колата на 2030 г. (ВИДЕО)

Французите позиционират машината като "автомобил от бъдещето", който трябва да даде представа как ще изглежда автомобилът на 2030 г. Към момента е известно единствено, че концептуалният модел се задвижва с електричество - доказателство за това е буквата Z в края на името.

От компанията допълват, че колата разполага със система за автономно управление и е предназначена предимно за движение в градски условия, като е готова да отговори на всички изисквания за подобен тип транспортни средства.

"Името Symbioz представлява производна на древногръцката дума sumbiōsis, която означава "живеещи заедно". Renault счита, че автомобилът на бъдещето, въплътен в новата концептуална кола на копанията, ще бъда в постоянно и хармонично взаимодействие с окръжаващата природа, пътната инфраструктура и глобалната мрежа Интернет", се казва в съобщението на компанията.



Снимка и видео: Renault

Тагове: renault symbioz
0 от 500