IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фатална акробатика

В британският град Питърбъроу шофьор на автомобил Volvo излетял от пътя, преминал около 30 метра и се забил в стената на втория етаж на жилищна сграда.

Фатална акробатика
Както пише вестник Daily Mail, 31 годишният водач Гордън не се е справил с управлението на кръгово кръстовище и излетял от пътя. Колата подскочила от бордюра, ударила се в електрически стълб и подскочила още веднаж, след което се врязала в стената на втория етаж. 


За съжаление водачът е загинал след тази акробатика, но деветгодишният му син, който също е бил в колата, преживял катастрофата, макар и с много синини и рани. 

Други пострадали от тази катастрофа няма, защото по щастлива случайност 19 годишната Лаура Стивънс не си била в стаята, в която нахълтал през стената автомобила. Според пожарникар участвал в изваждането на колата, досега в неговата кариера много пъти се било случвало да се вади автомобил от стена, но никога на равнището на втория етаж.
0 от 500