IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW подготвя премиерата на кабриолет М3

Днес британското издание Car публикува неофициални снимки на новото поколение кабриолет BMW M3.

BMW подготвя премиерата на кабриолет М3
Снимките са направени на мюнхенска улица и показват, че новият кабриолет ще бъде със сгъваем метален покрив от три секции. 


Очакваме премиерата на този автомобил да бъде през март следващата година на изложението в Женева. По данните с които сега разполагаме, при вдигнат покрив BMW M3 ще предлага обем на багажника от 350 литра, а при прибран покрив – 250 литра. 

Собственото тегло на кабриолета е 1860 кг, което е с 200 кг повече от теглото на купето. Новият кабриолет BMW M3, също като купето и седана, ще се предлага с осем цилиндров бензинов двигател с обем 4.0 литра и мощност 420 к.с. Той ще се комбинира или със шест степенна механична скоростна кутия или с роботизираната седем степенна M DCT. 


Очаква се ускорението на кабриолета М3 от място до 100 км/час да бъде за по-малко от 5 секунди. Най-вероятно максималната скорост и на този модел ще бъде ограничена електронно до 250 км/час. 

Все още не е известно кога кабриолета BMW M3 ще бъде в продажба, нито каква ще бъде неговата цена.

0 от 500