IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новото Maserati Ghibli

Все още не се знае какви са техническите промени по модела

Първи снимки на новото Maserati Ghibli

Maserati публикува първите кадри на обновения седан Ghibli, като става въпрос за „комфортната” версия GranLusso. На пръв поглед, промените в екстериора са в отделни детайли – в радиаторната решетка, адаптивните матрични фарове, малко по-различен въздухозаборник, а отзад се променя релефа на задната броня, което е и единствената разлика с предишната версия.

Първи снимки на обновения Maserati Ghibli

Естествено, нови са и означенията, които при миналогодишния ъпдейт на Ghibli носеха по-скромни названия: Sport и Luxury. Сега при Ghibli се използват същите названия на версиите, като при флагмана Quattroporte: GranSport и GranLusso.

Дебютът на обновения Ghibli е утре на автомобилния салон в Ченду, Китай, където местни репортери вече успяха да снимат новата кола докато се подреждаха щандовете на изложението.

Първи снимки на обновения Maserati Ghibli

Точно техните кадри показаха, че в интериора на Ghibli няма да има никакви промени. Тепърва се очаква и информация за това какви ще са новостите по отношение на техниката, която задвижва обновения Ghibli. Италианците вече намекнаха, че ще се появи изцяло нов комплекс електронни помощници (ADAS), който ще има и функция за автопилот. Но с оглед на това, че премиерата е утре, можем да почакаме още малко.

Тагове: maserati maserati ghibli
0 от 500