IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автоизложение в Есен: Škoda представи новата Fabia Scout

Досега името Scout беше запазена марка за офроуд-братчето на Škoda Octavia.

Автоизложение в Есен: Škoda представи новата Fabia Scout


На шоуто в западногерманския град Есен, чехите представят офроуд вариант и на новото комби Škoda Fabia, което също беше един от експонатите на изложението.

Силуетът на Fabia-та е останал практически непроменен. По този начин визията на новата Škodа Fabia Scout също е доста добра. Единствено каросерията е повдигната с няколко сантиметра по-нагоре, а долната й част е издържана в друг цвят. Заедно с релинга на покрива, това създава, поне на пръв поглед, усещане за годност при разнообразни пътни условия.



Вероятно новото творение на Škodа трябва да се намести в пазарната ниша, в която VW Polo Fun не можа да се наложи, поради твърде високата си цена. Що се отнася до интериора на автомобила всичко изглежда по старому. Единствената разлика със Škodа Fabia е, че в задната част на новия Scout конструкторите са вградили изтегляща се плоскост, която може да ви е от полза при пазаруване или, когато си слагате ски-обувките.
0 от 500