IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови официални подробности за купето Genesis

За новото купе на Hyundai Genesis вече се знае доста, не само защото снимки на автомобила отдавна са в интернет, но и заради участието на този модел на изложението в Лос Анджелис.

Нови официални подробности за купето Genesis
Въпреки това надеждната официална информация за купето не е много. Сега Hyundai внася известна допълнителна светлина за модела, като публикува някои детайли за колата и нейната емблема. 


Това което се говореше неофициално и беше предположение, сега се оказва истина. Новото купе Genesis ще бъде с двигателят Tau V8 с мощност 375 к.с. Скоростната кутия ще бъде шест степенен автомат. Ще се предлагат версии и с двигателите V6 Lambda с работен обем 3.3 и 3.8 литра. 


Емблемата на купето представлява стилизирани крила в средата на които е шестоъгълник с надпис Genesis. Според обяснението на Hyundai крилата символизират „духът на летене и възнасяне над всичко”. 

Интересно е обаче, че емблемата на Genesis ще се предлага само на пазарите в Корея и Китай, на останалите световни пазари автомобилът ще се предлага с досегашната позната обща емблема за всички модели на Hyundai.
0 от 500