IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen пусна тийзъри на бъдещето купе с 4 врати

Volkswagen пусна серия от снимки – тийзъри на бъдещето купе с четири врати, което ще се произвежда на платформата на седана Passat.

Volkswagen пусна тийзъри на бъдещето купе с 4 врати
Очакванията са да видим този нов модел на VW на изложението в Женева през март следващата година. Сега обаче се появиха информации, че е възможно премиерата на купето да бъде още през януари на салона в Детройт. 


Купето ще бъде позиционирано като модел от премиум клас и ще предлага много луксозни екстри, като повечето от тях не се срещат често в други модели на VW. Става въпрос за най-съвременен мултимедиен плейър, климатична система за всяко от местата в автомобила, седалки с отопление и автоматично регулиране, панорамен стъклен покрив, спирачна система контролирана и при нужда задействана от радар, LCD touchscreen за видео и аудиосистемата и много други. 


Двигателите които ще се предлагат с новото купе на VW ще започват от 1.8 литра TFSI с мощност 160 к.с., а на върха е V6 с обем 3.6 литра и мощност 300 к.с. Ще видим и новият бензинов агрегат FSI с мощност 230 к.с., който ще бъде монтиран и на новото поколение Golf GTI. Дизеловите двигатели ще бъдат два с мощност 140 и 204 к.с. Последният беше показан с концепцията Audi Cross Coupe. 

0 от 500