IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Range Rover възражда всъдеход с 3 врати

Моделът вероятно ще се предава под марката Land Rover

Range Rover възражда всъдеход с 3 врати

Първото поколение на британския всъдеход Range Rover в продължение на 10 години се произвеждаше само с 3 врати. При съвременния модел такава модификация отсъства, но най-вероятно ще бъде възродена, като ще стане поредното ексклузивно предложение на марката Land Rover, съобщава Car Advice.

Range Rover възражда всъдеход с 3 врати

През февруари тази година подразделението Jaguar Land Rover Classic пусна 10 нови машини от първото поколение на Range Rover. Те бяха напълно автентични, като станаха собственост на предварително избрани колекционери. Сега компанията смята да предложи и серия подобни всъдеходи, но във версията с 3 врати.

Според главния дизайнер на британската марка Джери Макговърн, в Jaguar Land Rover обсъждат няколко подобни проекта, които ще доведат до създаването на уникални за премиум-сегмента автомобили. Такъв, например, стана предложеният през 2016 г. кабриолет на базата на компактния Range Rover Evoque – модел, какъвто никой досега не е правил. Единствено Nissan Murano CrossCabriolet предлага подобен дизайн и характеристики, но японският автомобил е от по-нисък клас.

Никой не предлага и всъдеход с 3 врати в класа на големите и луксозни всъдеходи, така че потенциалният нов модел на Land Rover също ще бъде уникален. Въпросът е дали той ще се разва на интерес от страна на клиентите. Експертите са на мнение, че това ще зависи изцяло от дизйна, но Макговърн успя с новия Velar, така че най-вероятно и моделът с 3 врати ще се окаже добро попадение.

Снимки: Land Rover

Тагове: land rover range rover
0 от 500