IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа достъпния си кросоуър

Първи официални изображения на новия T-Roc

Volkswagen показа достъпния си кросоуър

Компанията Volkswagen публикува първи официални изображения на новия си кросоувър T-Roc, чиято премиера ще се състои до края на месеца.

Volkswagen показа достъпния си кросоуър

Най-достъпният SUV на германския произодител е построен на платформата MQB-A0, която ще бъде използвана за редица нови модели на концерна. Дължината на паркетния кросоувър е 4179 мм, широчината – 1831 мм, ависочината – 1501 мм.

Това означава, че на размери T-Roc ще се доближава до VW Golf, от когото ще взаимства по-голяма част от агрегатите си. За модела са предвидени бензинови мотори с обем 1,0-1,8 литра, развиващи от 105 до 190 к.с., каткто и дизели – 1,6 и 2,0-литров. Тяхната мощност е 115 и 150 к.с. Скоростните кутии ще бъдат 6-степенна механична и 7-степенен „робот” с два съединителя.

Volkswagen показа достъпния си кросоуър

Ще има и R-версия на кросоувъра с 2,0-литров бензинов турбомотор с 310 к.с. Освен това T-Roc ще стане първият модел на Volkswagen, оборудван със системата „mild hybrid” (мек хибрид), работеща на основата на 48-волтова мрежа. В случая електрическите силови агрегати помагат на мотора само при малки натоварвания.

Снимки: Volkswagen
 

Тагове: suv volkswagen t-roc
0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Знаете ли кое е забавното? Че нещата, за които говоря бяха серийни в старите модели на ФВ, а в новите се доплаща. Справка: ауто билд.
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Последни издихания от VW.
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "...от щората за багажника, до скобите за закрепване на багаж..."Хаха, твоя Фв от 85та г на миналия век ли е? Отдавна тези неща за които говориш са серийни, но едва ли има начин да знаеш. Важното е да напишеш няква тъпня. *** е велик!
  • #3
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Достъпен кросоувър според ФВ - най-вероятно стартова цена около 65 000 лв., като типично за концерна, ще се плаща за всичко - от щората за багажника, до скобите за закрепване на багаж.
  • #2
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    то поне рисунката да се беше получила, а то нищо не е станало. Да оставим настрана, че това е копие от други марки да ми кажат само какво е предназначението на дупките под фаровете. Не само, че стоят грозно, но и там е мястото на фаровете за мъгла, дневни светлини или дори основни фарове. Тук обаче се натъкваме на някакви черни дупки. Със задницата историята е подобно. Това над вата ауспуха какво са? Имитация на още едни ауспуси ли или отдушници на багажника.
  • #1
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Облечен фаджия ( преди 6 години )
    От ВАГ са наел някой тийн да им нарисува колата на мечтите си.