IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кралицата на „Северната дъга” унижава конкурентите (ВИДЕО)

Вижте невероятната обиколка на Сабине Шмитц на „Нюрбургринг”

Кралицата на „Северната дъга” унижава конкурентите (ВИДЕО)

На YouTube-канала Cars&Videos се появи видео, на което е заснето обиколка на „Нюрбургринг”, направена от Сабине Шмитц през 2014 г. На нея германката, която наричат „Кралицата на Северната дъга” задминава десетки автомобили, при това с невероятна лекота.

Кралицата на „Северната дъга” унижава конкурентите (ВИДЕО)

За първи път Шмитц кара на трасето преди 30 години, като тогава активно участва в най-различни състезания на „Нюрбургринг”. През 2005 г. германката създава отбора Frikadelli Racing, а от миналата година е сред водещите на шоуто Top Gear.

Шмитц участва и през тази година в маратона „24 часа на Нюрбургринг” (естествено за отбора Frikadelli Racing). Тя беше зад волана на Porsche 911 GT3 R, като стартира от 25-а позиция, а в крайна сметка нейният екипаж завърши на 15-о място в класа си.



Снимка и видео: Cars&Videos
 

0 от 500
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Трябвало е конглокенти да сложите в кавички - или пилотите на останалите коли не ги бива, или колата на германката е с над 100 коня по-мощна от останалите коли. Не искам до подценявам уменията, но някои ги разминава все едно са спрели!!!!